Noutăți

Noutăți marmură, la noi găsiți modele exclusiviste nou apărute pe piața din România pentru placare la interior și exterior. Alege modele noi de marmură pentru un decor unic.

Este o piatră naturală ce aduce personalitate și adaugă un fundal minunat spațiului placat. Tocmai desenele, culorile și venele sale unice o fac atât de dorită pentru amenajări unicat. Modelele se deosebesc între ele prin raritatea și exclusivitatea culorilor.

Există 4 tipuri principale de finisaje pentru marmură:

Brută: marmura este doar tăiată și lăsată exact așa cum a fost extrasă din carieră. Este preferată pentru amenajările în stil industrial, cu o accentuată prezență a materialelor brute și a texturilor naturale.

Lustruită: Cel mai popular finisaj. Prin lustruirea suprafetei, textura piesei este inlocuita cu un aspect neted si luciu. Plăcile de marmură lustruită se potrivesc oricărui tip de amenajare clasică sau modernă.

Antichizată: Acesta este un finisaj care dă un aspect rustic opac și neted, menținând culoarea naturală a rocii.

Periată: Constă în perierea cu perii abrazive diamantate pe suprafața marmurei. Astfel se obține o suprafață ușor neuniformă, cu o ușoară strălucire satinată.

Finisajul mat se află pe lista în top preferințe când este vorba de noutăți marmură. Oferă un aspect elegant spațiului placat.

Afișez toate cele 3 rezultate