CURĂȚARE ȘI SIGILARE PIATRĂ

Impermeabilizant marmură
Detergenți și soluții de curățare

Impermeabilizant marmură

Marmura ca și toate celelalte tipuri de piatră naturală este poroasă într-o anumită măsură. Aceasta înseamnă că se poate păta cu apă, ulei și alte lichide.

Din acest motiv este necesar să fie tratată (sigilată) corespunzător, cu un impermeabilizant protector. În caz contrar, apa, uleiurile și alte lichide pot pătrunde cu ușurință în piatră, lăsând pete inestetice care deteriorează suprafața.

Vestea bună este că, odată tratată cu un etanșant (impregnant) protector, suprafețele de marmură pot fi utilizate zilnic fără griji.

Impermeabilizant piatra
Impregnant marmură cu efect umed
Sigilează suprafelețe de marmură

Oferă o viață nouă marmurei tale prin restabilirea aspectului și protejarea suprafeței acesteia. Protejați plăcile de marmură cu impermeabilizant profesional de înaltă calitate STONETECHN.

Etanșați la suprafață piatra naturală pentru a împiedica colorarea și coroziunea acesteia. 

Avem de vânzare două tipuri de impermeabilizanți pentru piatră naturala. Puteți alege un impregnat cu aspect natural. Acesta protejează, dar nu modifică suprafața marmurei.  

Dacă doriți să accentuați culoarea suprafeței placate cu marmură, alegeți impregnant cu efect umed. 

Ambele se pretează pentru impregnarea plăcilor de marmură la interior și exterior, pe pardoseli și pereți.

Curățați suprafețele de marmură

Cum să îndepărtați petele de pe marmură fără sa îi deteriorați suprafață? Alegeți soluții profesionale special concepute pentru curățarea și întreținerea plăcilor, blatului, treptelor și glafurilor de marmură. 

Când curățați piatra naturală este important să folosiți agenți de curățare special formulați pentru aceste suprafețe. Multe produse de curățare, de uz general, conțin ingrediente acide și alcaline, compuși abrazivi, amoniac sau clor, care pot distruge materialele de etanșare și pot deteriora suprafețele de piatră.

De la noi puteți cumăpăra detergenți a căror compoziție a fost obținută de chimiști specializați în crearea soluțiilor care protejează suprafețele de piatră naturală. 

Alegeți detergenții de uz zilnic pentru pete ușoare sau efectiv pentru curățarea de întreținere a marmurei. Dacă observați pete mai vechi pe marmură, utilizați unul dintre produsele special concepute pentru îndepărtarea petelor dificile.

Detergent pentru marmură

haideți să discutăm despre proiectul dvs.

ați găsit ce căutați?

Apelați-ne chiar acum pentru a verifica cantitatea disponibilă în stoc. 

Contactați-ne! Avem în depozit si alte modele de placaje marmură, travertin, granit care încă nu au fost actualizate pe site. travertin

Căutați altceva?