Vă ajutăm noi

Montaj marmură, șlefuire și recondiționare
Servicii complete pentru lucrarea dvs cu piatră naturală

apelați la profesioniști

Ați ales modelul de marmură și acum căutăți soluții pentru transportul și montajul acesteia? Ați ajuns unde trebuie! Oferim soluția completă pentru proiectul dvs cu marmură. Pe lăngă faptul că avem produsele pe stoc și le putem livra rapid, avem și echipe de pietrari specializați în montajul marmurei. 

Avem adezivi și impregnanți de vânzare, dvs trebuie doar să îi comandați. Aceștia împreună cu plăcile de marmură vor fi livrate la locația lucrării. Colegii de la departamenul logistic se ocupă să găsească soluția optimă de transport pentru livrarea produselor comandate.

pardoseli de piatra naturala

servicii de înaltă calitate

Montaj marmură

Beneficiați de servicii complete pentru produsele achiziționate de la compania noastră. Consultanță pentru alegerea materialelor potrivite proiectului dvs, măsurători precise, livrare la locația lucrării și montaj cu echipe de pietrari cu experiență

Pentru mai multe detalii, accesați pagina INFORMAȚII UTILE 

montaj marmura
reconditionare marmura

Șlefuire și recondiționare marmură

Marmura dvs. si-a pierdut luciul inițial și doriți să fie ca nouă? Vă ajutăm noi! Șlefuim și recondiționăm pardoseli de marmură și suprafețe în plan vertical (la fațade, soclu, gard și pereți interiori). Contactați-ne pentru mai multe detalii. Echipa noastră este pregătită să vă ajute. Ne deplasăm la lucrări în toată țara.

Soluția completă pentru lucrarea dumneavoastră de montaj marmură

La noi găsiți produsele necesare pentru montajul plăcilor de marmură. Avem de vânzare adezivi profesionali, impregnanți, detergenți și alte soluții de curățare marmură.

adeziv - soluții de curățare

Adezivi și soluții de curățare profesionale pentru marmură

Recomandăm lipirea plăcior de marmură la exterior și interior cu adeziv profesional MAPEI. Este un adeziv de înaltă performanță, fară alunecare verticală.

Avem de vânzare cu preț bun soluții profesioanle pentru curățarea suprafețelor de marmură. Acestea curăță și în același timp protejează piatră naturală, fără să o zgârie.

Adeziv Mapei
Impermeabilizant piatra

IMPERMEABILIZANT PENTRU marmură

Protejați plăcile de marmură cu impermeabilizant profesional de înaltă calitate STONETECHN. Etanșați la suprafață piatra naturală pentru a împiedica colorarea și coroziunea acesteia. Se pretează pentru impregnarea plăcilor de marmură la interior și exterior, pe pardoseli și pereți.

haideți să discutăm despre proiectul dvs.

ați găsit ce căutați?

Apelați-ne chiar acum pentru a verifica cantitatea disponibilă în stoc. 

Contactați-ne! Avem în depozit si alte modele de placaje marmură, travertin, granit care încă nu au fost actualizate pe site. travertin

Căutați altceva?