MARMURĂ

De ce marmura este o alegere excelentă pentru baie

Băile cu marmură vor atrage atenția tuturor celor care vă vizitează casa. Această piatră naturală va arăta grozav în baia dvs indiferent dacă stilul dvs este clasic sau modern, rustic sau elegant.

Marmură în baie, o alegere excelentă pentru casele cu design clasic dar și pentru cele moderne. Vedeți în articolul de mai jos câteva motive pentru care ar trebui să placați cu marmură în baie.

marmură în baie

marmură în baie

Versatilitate extremă pentru decorul interior

Marmura va arăta grozav în baia dvs indiferent dacă stilul dvs este clasic sau modern, rustic sau elegant.

Alegeți plăci de marmură cu finisaj mat sau periat, dacă aveți accente de lemn natural sau laminat.

Marmura lustruită va fi perfectă pe blaturi, împrejurimile căzii și pereții dușului, dacă aveți corpuri cromate sau din oțel periat

Frumusețe atemoprală

Este utilizată pentru placarea băilor din cele mai vechi timpuri. Băile Romei antice erau decorate cu aranjamente de mozaic din marmură.

Și astăzi continuă să uimească prin frumusețea și naturalețea sa. Dacă vă doriți o baie exclusivistă nu ezitați să alegeți marmura.

Este dosponibilă într-o varietate de culori și cu siguranță veți găsi modelul potrivit decorului mult visat.

crește valoarea proprietății dvs

Băile din marmură vor atrage atenția tuturor celor care vă vizitează casa. 

Cu siguranță o baie placată cu marmură nu va rămâne neobservată. Alegănd piatra naturală pentru blacarea băii, veți aduce un plus de valoare locuinței.

Alegeți un model bookmatch cu vene impresionante. Poate vă place marmura alba Thassos. Sau vă atrage o marmură neagră cum este Sahara Noir. La noi găsiți o varietate de modele marmură, granit, travertin și alte tipuri de piatră naturală.

Ușor de întreținut

În zilele noastre, puteți proteja cu ușurință marmura. Se curăță foarte uțor și rapid cu un detergent profesional de marmură și granit. Folosiți-l împreună cu apă caldă și o cârpă moale. Îndepartați petele și curățați regulat suprafețele de marmură.

Este foarte important ca marmura să fie sigilată cu impregnant profesional special pentru piatră naturală. Sigilarea se face în fabrică sau chiar la dvs acasă.

Contactați profesioniști noștri în piatră naturală și solicitați consultanța de specialitate.

distribuie

s-ar putea să vă placă și

recepție de marmură
Birou recepție realizat din bloc masiv de marmură

Un bloc masiv de marmură Volakas a fost transformat într-o recepție pentru clădirea de birouri a unei companii multinaționale. Este unul dintre proiectele noastre speciale finalizat cu succes datorită experienței echipei, utilajelor speciale pentru extracția, prelucrarea și transportul blocului de marmură. Este o lucrare impresionantă care a presupus un plan de proiect foarte bine structurat, utilaje performante, munca a sute de oameni specializați în domeniu, implicare și profesionalism.

Citește articol
error: Content is protected !!