MARMURĂ

Medalion Puncte Cardinale pe marmură bookmatch

O pardoseală deosebită, cu design unic. Cientul a ales Breccia Sarda model bookmatch. Medalionul simbolizează punctele cardinale și este realizat din piatră naturală neagră.

Medalion de marmură personalizat cu punctele cardinale, realizat la comandă. Pentru acest proiect clientul a ales marmura Breccia Sarda, o piatră naturală caldă, cu nuanțe crem-bej. Plăcile de marmură au fost alese și placate astfel încât să formeze un model bookmatch. Piesele ce compun medalionul sunt de marmură neagră.

Ce este marmura model BOOKMATCH

Modelul bookmatch se obține prin dispunerea simetrica pe o axa, sau două, a placilor de marmură tăiate din bloc.

Astfel se obține efectul de imagine în oglindă,  iar modelul obținut este unic. Modelul bookmatch poate fi folosit pentru placarea pereților și a pardoselilor. 

Este din ce în ce mai apreciat și mai des cerut pentru amenajările interioare și exterioare.

Model bookmatch marmura Barotti
Marmura Dalmata bookmatch
Model bookmatch din marmura Breccia

Ce este un medalion de marmură

Un medalion de marmură se obține prin reproducerea sau creerea unei imagini, picturi, puncte cardinale, etc folosind marmura. Orice model decorativ se poate transforma într-un medalion.

Există mai multe modalități de obținere a unui medalion de marmură. Procesul de producție variază în funcție de complexitatea modelului. Putem obține un medalion prin gravarea modelului decorativ direct pe placa de marmură. Gravura poate să fie pictată manual.  A doua metodă este mult mai complexă și presupune construirea efectivă a madalionului din piese individuale de marmură, decupate manual sau la CNC.

Obținem astfel o adevarată piesă de artă unică care își găseste locul pe pardoseli, perete, blat de masă, etc sau încastrat într-o nișă. Nicio placă de marmură nu seamană cu alta, altfel puteți fi siguri că veți avea o piesă unicat în spațiul dvs. 

medalion marmură bookmatch
medalion pardoseala marmura
Medalion de marmura vultur bicefal
medalion marmura

unde putem placa un medalion de marmură

În funcție de tipul de piatră naturală folosit, medalioanele pot fi placate atât la exterior cât și la interior. Folosiți-le la pardoseli, pe pereti, pe blatul de masa sau încastrat într-o nișă.

Sunt solicitate din ce în ce mai des pentru casele particulare. În funcție de modelul ales pot decora spații moderne, dar și cu design clasic. Pot fi placate pe pardoseală în hol, casa scării, living, baie, bucătărie, dormitor. Pot decora pereții interiori și exteriori.

medalion biserica
medalion biserica Cluj

Probabil ați văzut medalioane de travertin, marmură și granit în instituții publice și în biserici. 

Placaj marmura Boticino 30 x 60 polished

Prelucrăm și montăm medalioane de marmură, granit și travertin. Prezentați-ne ideea dumneavoastră și contactați-ne pentru ofertă de preț!

distribuie

s-ar putea să vă placă și

recepție de marmură
Birou recepție realizat din bloc masiv de marmură

Un bloc masiv de marmură Volakas a fost transformat într-o recepție pentru clădirea de birouri a unei companii multinaționale. Este unul dintre proiectele noastre speciale finalizat cu succes datorită experienței echipei, utilajelor speciale pentru extracția, prelucrarea și transportul blocului de marmură. Este o lucrare impresionantă care a presupus un plan de proiect foarte bine structurat, utilaje performante, munca a sute de oameni specializați în domeniu, implicare și profesionalism.

Citește articol
error: Content is protected !!