MARMURĂ

Birou recepție realizat din bloc masiv de marmură

Un bloc masiv de marmură Volakas a fost transformat într-o recepție pentru clădirea de birouri a unei companii multinaționale. Este unul dintre proiectele noastre speciale finalizat cu succes datorită experienței echipei, utilajelor speciale pentru extracția, prelucrarea și transportul blocului de marmură. Este o lucrare impresionantă care a presupus un plan de proiect foarte bine structurat, utilaje performante, munca a sute de oameni specializați în domeniu, implicare și profesionalism.

Recepție de marmură prelucrată dintr-un bloc masiv de marmura Volakas cu greutate de 22 tone,  110 cm înalțime, 624 cm lungime și 90 cm lățime. Un proiect de amploare, provocator pentru toate părțile implicate. 

Această lucrare a presupus în primul rând experiență și cunoștințe în domeniul, munca și implicarea a sute de oameni. Am folosit utilaje speciale pentru transport, prelucrare, ridicare la înalțime și amplasare pe poziție în interiorul unei clădiri. Finisajele sunt rezultatul talentului, măiestriei și priceperii celor doi sculptori pietrari. Aceștia au sculptat la fața locului blocul masiv de marmură, după ce acesta a fost așezat în poziția finală.

De la carieră la recepția unei clădiri de birouri. Găsiți mai jos o scurtă și foarte simplificată prezentare a etapelor proiectului.

 

Etapele proiectului recepție de marmură

EXTRAGEREA BLOCULUI DE MARMURĂ

Pasul inițial este extragerea blocului de marmură din pământ. Extragerea se face din situri unice, cunoscute sub numele de cariere, care sunt localizate pe tot globul. 

bloc masiv marmură

Exploatarea marmurei dintr-o carieră implică crearea unui perete, care necesită sârmă de diamant sintetic și burghie cu vârf de diamant pentru a separa roca și a forma un plan vertical.

Este foarte important modul cum este tăiat blocul de marmură. Tăierea poate fi vein cut (de-a lungul venei) sau cross cut. În funcție de aceasta suprafața marmurei poate  avea un aspect uimitor de variat.

Adesea, o rășină este aplicată pe suprafața marmurei. Aceasta este lustruită astfel încât suprafața marmurei va avea un strat foarte subțire de rășină. Astfel se menține  puritatea  și frumusețea uluitoare  a pietrei finite.

transportul blocului de marmură

transport bloc masiv de marmura

De la carieră blocul masiv de marmură este transportat la fabrica de producție. Avănd în vedere dimensiunile și greutatea blocului, manipularea și transportul se face cu utilaje și mijloace de transport specifice domeniului.

Specialiștii verifică, decupează și modelează piatra în conformitate cu cerințele specifice ale proiectului.

De la fabrică blocul masiv de marmură a fost transportat la locația lucrării și amplasat în poziția finală. 

Acest proiect a presupus în primul rând experiență și cunoștințe în domeniul, munca și implicarea a sute de oameni, utilaje speciale pentru transport, prelucrare, ridicare la înalțime și amplasare pe poziție în interiorul unei clădiri.

 

recepție de marmură masiv

sculptarea blocului masiv pentru RECEPȚIE DE MARMURĂ

Finisajele sunt rezultatul talentului, măiestriei și priceperii celor doi sculptori pietrari. Aceștia au sculptat la fața locului blocul masiv de marmură, după ce acesta a fost așezat în poziția finală.

recepție masivă de marmură

Și iată rezultatul final, o recepție spectaculoasă și elegantă din bloc masiv de marmură Volakas.

recepție de marmură

Aveți un proiect special cu marmură, granit, travertin, onix sau altă piatră narurală? Apelați la profesioniști! Contactați-ne și prezentați-ne proiectul dvs. Prelucrăm la comandă și montăm piese personalizate de marmură. Cu noi proiectul dvs va prinde viață. 

distribuie

s-ar putea să vă placă și

error: Content is protected !!